Profile Metalice Laminate
Structuri metalice usoare pentru constructii

Domeniile de utilizare a structurilor metalice usoare pot fi: hale industriale, depozite, case de locuit, mansardari, garaje, containare, parcari, acoperisuri cu pereti subtiri, diferite alte anexe.


Constructiile din structura metalica usoara prezinta numeroase avantaje in raport cu sistemele clasice folosite pana acum:

Rapiditatea cu care se poate construi. In urma realizarii proiectului profilele metalice se pot debita si gauri la dimensiunile solicitate de proiectant;

Rezistenta in timp a structurii. Profilele metalice sunt acoperite cu un strat de zinc facand astfel sa dispara pericolul de a rugini. Deasemenea nu este obligatorie vopsirea lor, intretinerea fiind minima. Proprietatile mecanice sunt deosebite, constructiile realizate din structura metalica usoara avand o durata lunga de viata.


Posibilitatea de a demonta si transporta structura metalica la o alta destinatie. Prinderea profilelor intre ele se realizeaza cu suruburi nefolosindu-se aparatul de sudura. Astfel cu pierderi minime va puteti muta constructia intr-o alta zona de interes.

Timp scazut de onorare a comenzii din momentul lansarii ei in productie. Profilele metalice comercializate si distribuite de societatea noastra sunt fabricate integral in Romania fata de alte sisteme provenite din import.

Costul cu fundatia este mic. Datorita greutatii usoare a profilelor nu este necesara turnarea unei fundatii foarte mari.


Costul cu forta de munca este scazut. Randamentul fortei de munca este ridicat datorita gradului scazut de dificultate al operatiilor efectuate de muncitori.

Optimizarea materialelor. Multumita procesului de fabricatie asistat de utilaje moderne si automate profilele se pot produce exact la lungimile reiesite din proiect. Se elimina astfel timpi pierduti pe santier cu debitarea profilelor si pierderea de material rezultata.

Pretul. Pretul unei astfel de constructii este considerabil mai mic fata de alte sisteme de constructie.

Contactati-ne pentru mai multe informatii

©2008 profile-metalice.ro